True
Vaartuig.TV - TV kijken via internet, de beste Vaartuig tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

03-02-2024
Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting N.E.C. - Heracles Almelo

23m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 3 februari.





Koolhoven presenteert
Koolhoven presenteert: Afl. 1

Na een massale zelfdoding loopt er geen man meer op aarde rond; voor Joyce werkelijk een ramp. Om de herinnering aan haar geliefde Job levend te houden is ze een frequent bezoeker van Nostalgyl, een bedrijf dat haar met behulp van mysterieuze therapie terugbrengt naar betere tijden. Tot ze na haar zoveelste sessie beschuldigd wordt van een verslaving aan masculiniteit. Joyce is niet van plan om manlief op te geven en wanhopig gaat ze met een medewerker van Nostalgyl mee naar 'de bron'. Hier kan ze Job zelfs weer tot leven wekken, maar tegen welke prijs? En is Joyce bereid die te betalen?



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 34 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 3 februari, 22:38 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Ajax - PSV

19m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 3 februari.



Born winners
Born winners: De kinderen van de oud topsporters gaan voor het eerst in hun leven baanwielrennen en

De kinderen van de oud-topsporters gaan voor het eerst in hun leven baanwielrennen en dat maakt vooral bij de ouders veel los. Annemarie Verstappen en zoon Sebastien zijn oppermachtig maar worden zwaar op de proef gesteld als het ongeluk in een klein hoekje blijkt te zitten.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 4

Meer dan de helft van de bedrijven wordt gerund door families, maar door nieuwe wetgeving worden overnames een stuk duurder. Is het voor millennials nog aantrekkelijk om zo'n bedrijf voort te zetten?



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting Telstar - Ajax

17m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 3 februari.



Moltalk
MolTalk: Afl. 5

Te gast: Peggy Vrijens, Klaas van Kruistum en Sarah Janneh.



De Alleskunner
De Alleskunner

De tachtig overgebleven kandidaten proberen tien verrassende opdrachten te overleven. De opdrachten zijn stuk voor stuk simpel, bijvoorbeeld: snij een komkommer in zestig plakjes of bevrijd jezelf uit een touw dat in de knoop zit. Ook worden de kandidaten getest op hun kennis van BN'ers als Iris Rulkens tien excentrieke Nederlanders imiteert.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Amerikaanse vergeldingsaanvallen. Bij de vergeldingsacties die de VS heeft uitgevoerd, zijn in Syrië en Irak burgers en militairen gedood en is aanzienlijke schade toegebracht. We spreken arabist Leo Kwarten en oud-commandant der Landstrijdkrachten Mart de Kruif. * Eén jaar na de aardbevingsramp in Turkije. 6 februari is de aardbeving in Zuidoost-Turkije één jaar geleden. Ruim 200 aannemers en bouwers werden opgepakt, maar autoriteiten, die moesten toezien op de bouw, blijven buiten schot. * Scholen voor asielkinderen overvol. Op veel scholen is het aantal asielkinderen in twee jaar tijd vervijfvoudigd. Het ISK in Groningen trekt aan de bel.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Fortuna Sittard - sc Heerenveen

16m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 3 februari.



Verborgen verleden
Verborgen verleden: Afl. 4

Acteur, regisseur en schrijver Ilse Warringa vraagt zich af of er wel iets te vinden is over haar voorouders, maar wordt blij verrast door de vele bijzondere verhalen die ze kan vinden, waarin muziek, geloof en gemeenschap een grote rol spelen. Maar wat had Egbert Warringa op zijn geweten dat het Drentse Ees eind 19e eeuw op zijn grondvesten deed schudden?



Wie is de Mol?
Wie is de Mol?: Afl. 5

De kandidaten zijn Anna Gimbrère, Babs Schutte, Fons Hendriks, Jeroen Spitzenberger, Jip van den Toorn, Justin Mooijer, Kees van der Spek, Rian Gerritsen, Rosario Mussendijk en Tooske Ragas. In Mexico proberen zij geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is de Mol. Wie ontmaskert de Mol?



Blauw bloed
Blauw Bloed: Afl. 4

Modejournalist Josine Droogendijk neemt alle looks van koningin Máxima van de maand januari 2024 onder de loep. Wat droeg onze modekoningin en wat viel Josine op? Ook een kijkje achter de schermen bij de laatste werkbezoeken van koningin Máxima. Zo bezocht ze meerdere sociale instellingen in Goes en Middelburg en praatte ze met jongeren in Nijmegen over mentale gezondheid.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



The Tribute, battle of the bands
The Tribute: Battle of the Bands

Vanaf nu komen er geen nieuwe bands meer bij in de strijd om de beste Tribute band van Nederland te worden. De 8 overgebleven bands moeten alles uit de kast halen om nu te laten zien dat ze bij de beste vier horen en een eigen Ziggo Dome concert kunnen dragen. Maar ook vanavond valt er weer een band af aan het eind van de show.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Twente - RKC Waalwijk

28m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 3 februari.



Proefkonijnen
Proefkonijnen: Afl. 3

Jurre en Sahil geven antwoord op de vraag: zit je veilig in een iglo als er buiten brand uitbreekt? In de STU checken de proefkonijnen of ze een eigen wolk kunnen maken, testen ze of je een gat kan boren met een tand en komen ze erachter waar je het meest nat van wordt: lopen of rennen in de regen. In Glijdt't? hebben de jongens rotte taarten op hun glibberbaan.



Kassa
Kassa: Afl. 5

Hyperbare zuurstoftherapie is een wetenschappelijk methode waarbij met 100% zuurstof infecties en wonden worden verholpen. Commerciële bedrijven bieden een alternatieve versie en gaan veel verder in hun gezondheidsclaims: ze zeggen hiermee zelfs parkinson en kanker te kunnen verhelpen. Ook komen zwemlessen aan bod. Steeds minder kinderen in Nederland hebben een zwemdiploma. Hoe kan dat? Er werd een steekproef gedaan en de uitkomst was dat de wachttijden voor een zwemles kunnen oplopen tot twee jaar. Natuurlijk is Mai er ook in haar Belbus.



Het echte leven in de dierentuin
Het echte leven in de dierentuin: Zesdelige serie over het leven van dieren, vastgelegd met een groo

Ezelspinguins Joey en Anouska maken een liefdesnest met steentjes, maar het is wel opletten geblazen, want er zijn meer kapers op de kust. Reuzenpanda Wu Wen gedraagt zich ineens agressief naar dochter Fan Xing toe. Is het natuurlijke moment van afstoten daar? Compleet onverwacht overlijdt gorillaleider Bokito. Hoe reageert de groep op het verlies van hun leider?



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 34

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Zin in morgen
Zin in morgen: Afl. 5

Professioneel worstelaar Adam en zijn moeder Jamna hebben samen ruim een jaar geleden een sportschool geopend. In die sportschool geven ze in de weekenden lessen aan jongeren met een beperking. Kim-Lian gaat langs bij de voorstelling van Steye. Hij is videokunstenaar die met onder andere VR en interactieve games mensen een boodschap wil geven om met elkaar in verbinding te blijven. The Score is een interactieve game, waarbij het publiek middels een spel op hun eigen mobiel live het Metropole Orkest 'bespeelt' en aanstuurt.



Back to the hype
Back to the hype: Afl. 2

Familiequiz. Sommige hypes zijn kort, andere komen steeds weer terug. Elke generatie heeft zijn eigen favoriete speelgoed, idolen en mode. Denk je aan flippo's, fidget spinners, lavalamp, Pop It of petticoat, dan denk je aan Back to the hype. René van Meurs speelt met twee teams van drie generaties.



Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 5 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 3 februari, 18:28 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 11

Vieren wat je vieren kunt is voor Cobie Harkema de kunst van het leven sinds ze haar broer en vader verloor. Met nieuw leven in haar buik en het naderende verlies van haar vader lopen er twee werelden door elkaar heen. Nu viert ze het leven, om haar vader en haar broer te eren. * Moritz, de zoon van Vanda, wordt geboren met een hartafwijking. Als hij 22 jaar is, wil hij geen controles meer. Ook als hij Gitta, de liefde van zijn leven, ontmoet, houdt hij het geheim voor haar. Pas aan het einde van zijn leven, als hij heel ziek is, komt Gitta erachter en ontstaat er een warme band tussen schoonmoeder en schoondochter.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 29

Openbaar Ministerie gaat scherper letten op signalen die voorafgaan aan femicide * Roep in de voetbalwereld wordt luider: moeten uitsupporters worden geweerd bij wedstrijden? * Ufo-waarnemers in Gorredijk en Soesterberg worden nu serieuzer genomen dan 50 jaar geleden * Egyptenaren in rep en roer over de renovatie van de wereldberoemde piramides bij Gizeh



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 3

Waldir was smoorverliefd op zijn vriendin Gabriela, maar zijn criminele leven maakte een einde aan hun relatie. Waldir raakte steeds dieper in de problemen, totdat hij een jaar geleden ineens Gabriela weer ontmoette. Gabriela spoorde hem aan hulp te zoeken en zo bloeide na twaalf jaar de liefde weer op. Nu woont Waldir met vijfentwintig andere verslaafden in een centrum voor verslavingszorg. Hij wil laten zien hoeveel hij van Gabriela houdt, dus regelt hij een verrassingsdiner. Hoe zal ze reageren?



Socutera
Socutera: Afl. 5

Stichting Hartekind zet zich in voor het vergroten van de overlevingskansen van hartekinderen en het verbeteren van hun kwaliteit van leven door onderzoek, evenementen en voorlichting.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 5

We weten niet wat de toekomst voor ons in petto heeft en dat kan soms behoorlijk lastig zijn. Hoe vertrouw je God hierin? Loes Verbeek vertelt hoe het lied Wat de toekomst brengen moge als een rode draad door haar leven heen loopt. Op wonderbaarlijke wijze liet God haar zien hoe Hij alles in Zijn hand houdt.



Zapp Detective
Zapp detective: Wie heeft Emma Wortelboer, vlak voordat haar nieuwe juice-channel online kwam, vermo

Op een groot gemaskerd feest kondigt Emma Wortelboer aan dat zij een nieuw juice-channel gaat beginnen. Maar voordat deze online komt, wordt zij vermoord. Acht bekende jeugdsterren hebben slechts twaalf uur de tijd om deze moord op te lossen. Wie van deze acht is de dader? Via verborgen cameraatjes in onder andere robotstofzuigers, elektrische tandenborstels en kruimeldieven heeft Emma zeer belastend materiaal kunnen filmen. Wie is er een oplichter? En is een bekende YouTube-ster echt een moordenaar?



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting PSV - PEC Zwolle (v)

17m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel gespeeld op zaterdag 3 februari.



De verandering
De Verandering: Afl. 5

Rhodé Meijer botst met haar auto tegen een boom en verliest haar twee zoontjes. Haar dochter wordt voor het leven gehandicapt. Hoe kan je als mens verder na zo'n heftige gebeurtenis?



Petrus in het land
Petrus in het land: In de Opstandingskerk in Tilburg komen protestanten uit alle hoeken van Nederlan

In het katholieke Tilburg staat de protestantse Opstandingskerk. Hier kerkt een protestantste gemeente, met leden afkomstig uit alle windstreken van Nederland én daarbuiten. Sietske Blok is dominee van dit kleurrijke gezelschap. Ze beseft dat al deze verschillen samen ook lastig kunnen zijn. 'Maar de kunst is om elke kleur er te laten zijn. Naast elkaar, in verbondenheid.' Gemeenteleden Jessica Hagoort en Sjoukje Gniewyk geven op hun eigen, creatieve wijze kleur aan het geloof. Sjoukje geeft een schildercursus, waar de deelnemers schilderen met het thema licht. En Jessica neemt ons mee in de kunst van het liturgisch bloemschikken.



De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Het team verzorgt een complete make-over in de tuin van Rijna en Willem uit IJsselstein. Samen willen ze heel graag in de tuin kunnen genieten en daar gaat Ivo voor zorgen. Djamilla brengt rust en eenheid in de woonkamer.



SLAM!
The Boy Next Door - FEBRUARY 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

The Boy Next Door came to our studio to play an awesome set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier of The Boy Next Door? Klik hier Your Life.





Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 5

Een zoon reist tachtig jaar na de oorlog naar de plek waar zijn vader ooit dwangarbeider was, in de hoop hem zo postuum beter te leren kennen.





NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 5

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 5

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: STERRETJES | Kinderliedjes | Slaapliedje | Karaoke | Minidisco

Zing mee met de karaoke van het slaapliedje: Sterretjes: Het is al weer laat en de avond is bijna voorbij. Weet jij wat ik zie, Ik weet wat jij ziet, weet jij wat ik zie vannacht… Kijkwijzer: AL TEKST van STERRETJES Het is al weer laat en de avond is bijna voorbij Ga even zitten, geniet nog wat na en let niet op de tijd Het was weer heel leuk Ik vond het echt leuk Vond jij het ook leuk vandaag… Wapwapwajjadadada Refrein: Sterretjes Sterretjes in mijn hoofd 'k zie sterretjes Aangenaam verdoofd 'k Lig op mijn rug in het gras en ik kijk naar de maan ‘k Heb vandaag zoveel beleefd, ik wil hier denk ik nooit meer vandaan Weet jij wat ik zie Ik weet wat jij ziet Weet jij wat ik zie vannacht… Wapwapwajjadadada Sterretjes…(refrein) Venus Grote Beer Orion Kijk daar valt er eentje naar beneden 3 x Weet jij wat ik zie Ik weet wat jij ziet Weet jij wat ik zie vannacht… Wapwapwajjadadada Sterretjes Sterretjes in de nacht 'k Zie sterretjes, we gaan naar bed Slaap zacht Wapwapwajjadadada Sterretjes Sterretjes in de nacht 'k Zie sterretjes, en nu naar bed Slaap zacht Wapwapwajjadadada Allemaal sterretjes… Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 4

Tino Martin en Mart Hoogkamer komen langs. Ze treden op met Hartslag van de stad en Mart Hoogkamer zingt In Spanje.



Close Up
Close Up: Fotografe Suzanne Heintz realiseert zich al vroeg dat van vrouwen nog altijd verwacht word

Fotografe Suzanne Heintz realiseert zich al vroeg dat van vrouwen nog altijd verwacht wordt dat ze voor huisje-boompje-beestje kiezen. Om mensen aan het denken te zetten over dit benauwende verwachtingspatroon, begint zij zichzelf op mooie locaties te fotograferen met aan haar zijde de perfecte echtgenoot en het perfecte dochtertje. Maar wie beter kijkt, ziet dat zowel de man als het kind etalagepoppen zijn.



Zappsport The Battle
Zappsport The Battle: Afl. 4

Drie sierlijke ballerina's nemen het op tegen drie lenige turnsters. Wie scoort de hoogste punten bij de jury en watertrappelt zichzelf naar de overwinning?



PAULIEN TILSTRA
PAULIEN TILSTRA: 1e paardenvlog & ze gaan los 😂 | PAULIEN OP STAL #VLOG1

Hai hai, hierbij de 1e paardenvlog zoals beloofd! Deze vlogs gaan "Paulien op Stal" heten (thanks voor alle input ❤️) en ik ga nog zóveel meer laten zien/vertellen in deze vlogs (in de paardenwereld is er sowieso altijd wel weer wat 😅). Ideetjes zijn ook altijd welkom! Have fun watching xx P R E S E T S Mijn presets voor Lightroom vind je hier: Klik hier O C I A L M E D I A + INSTAGRAM: Klik hier FACEBOOK: Klik hier E-MAIL: info@paulientilstra.nl (zakelijk) ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ ▬ V I D E O T O O L S + Vlogcamera Sony: Klik hier Sigma lens: Klik hier Drone: Klik hier Statief: Klik hier Ringlamp: Klik hier





Bouwer Power
Bouwer Power: Alle maten zijn onleesbaar. Lukt het Soy en Sami om de goede maten op te meten en de j

Op de bouwplaats van een nieuwe attractie moet er veel meet- en zaagwerk worden verricht. Door een ongelukje met een kopje koffie, zijn alle maten echter onleesbaar. Lukt het Soy Kroon en Sami om de goede maten opnieuw op te meten en de juiste opdracht door te geven aan de timmerman?





NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 33

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.