True
Vaartuig.TV - TV kijken via internet, de beste Vaartuig tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

27-09-2023
Pamela's Garden of Eden
Pamela's Garden of Eden

Pamela's grote droom om van het Boathouse een iconisch meesterwerk te maken, valt in duigen als ze rampzalig nieuws krijgt van de overheid over het gebouw. Terwijl Pamela blijft vechten voor het 'kroonjuweel van het erfgoed', besluit ze een prachtige tuinschuur en pergola te bouwen. Francesca doet haar best om met het best mogelijke ontwerp voor de nieuwe ruimte te komen, maar het zet haar relatie met aannemer Darren onder druk. Hij heeft namelijk niet het budget of de tijd voor de vele planwijzigingen en de krappe deadline.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Twente - Vitesse

9m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel FC Twente - Vitesse.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting PSV - Go Ahead Eagles

1h ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel PSV - Go Ahead Eagles.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting PSV - Go Ahead Eagles

26m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel PSV - Go Ahead Eagles.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 33 van Vandaag Inside uit seizoen 4 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 27 september, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma















MasterChef Australië
MasterChef Australië

Louis Tikaram en zijn team van Stanley Restaurant nemen het top tegen drie deelnemers in een blinde estafette. Ze mogen maken wat ze willen, maar de teams mogen onderling niet communiceren.







Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Rane valt in de smaak bij Daisy. Jos vindt alles leuk aan zijn date, ook haar naam. Maar Yvonne vindt hem misschien wel een tikkeltje te lief.



50/50
50/50

Bekijk aflevering 23 van 50/50 uit seizoen 8 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 27 september, 18:27 uur bij SBS6. 50/50 is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Marco Borsato gaat strafrechtelijk vervolgd worden voor ontucht met een minderjarige. En het restant van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord is vanmiddag zonder publiek uitgespeeld.



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

De keukens en eetkamers zijn een van de moeilijkste ruimtes van het blok. Het enorme formaat van deze kamers zet de teams onder druk. En er ontstaan problemen in huis 3, zal alles nog op tijd afkomen?



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting: restant Ajax - Feyenoord

39m ago - Samenvatting van het restand van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord.